Dynamic Light Surface

Dynamic Light Surface

Meer informatie

Naast het creëren van unieke content is Dynamic Light Surface in verschillende maten verkrijgbaar en zowel verticaal als horizontaal te positioneren. Hoe werkt het? De Dynamic Light Surface is het meest onderhouds- en gebruiksvriendelijke LED systeem in ons assortiment. Sluit de stekker in het stopcontact en het systeem is klaar voor gebruik. Er zit een kleine sensor aan de onderkant, deze is nauwelijks zichtbaar. Wanneer je je hand voor de sensor laat gaan zal er een nieuw programma starten. Een andere manier om over te gaan naar een nieuw programma is een druk op de knop of het gebruik van een computer. Er staan standaard 20 programma's op die gekozen kunnen worden. We maken het tevens mogelijk om programma's toe te voegen op aanvraag. De content mogelijkheden gaan verder dan je fantasie! Installatie De Dynamic Light Surface biedt diverse montage mogelijkheden van slanke staalkabeltjes tot magneten voor ophanging van het systeem. De keuze van de manier van montage ligt bij jou net zoals de keuze van overgang in programma's. Hier kan een sensor of druknop voor gebruikt worden. Vraag naar de mogelijkheden!  

General Thickness (mm) 90
  Cover Fabric
  Housing Material Aluminum
Electronics Input Voltage 100 ~ 240V AC
  Power Supply Internal
Lighting Beam Angle (°) Lambertian
  LED Type SMD5050
  LED Spacing (mm) 38
  LEDs per Pixel 1
  Pixel Pitch ~H38 ~V40
  Color Range RGB
Environmental Operating Temperature +5 ~ +40 °C
  Ingress Protection IP40
  Environment Indoor
Approvals CE
Warranty Warranty 1 Year
Verpakking Gewicht en Afmetingen W x H x D (cm) 0.00 x 0.00 x 0.00
  Weight (kg) 0.00
Product sheet

Dynamic Light Surface is standaard verkrijgbaar in 4 maten. Het grootste formaat is 2400x1200mm. Het systeem brengt de heldere kleuren van de LED's en de fijne textuur van het doek samen wat zorgt voor zacht licht in de ruimte. Het is prettig voor je ogen en stimuleert je zintuigen. De lichtpatronen veranderen willekeurig, waardoor het lichtpaneel continue verrassend blijft om naar te kijken. Neem contact met ons op als je op zoek bent naar een op maat gemaakte Dynamic Light Surface.

   

Vraag offerte aan

       

*Verpakking is verreist om de Dynamic Light Surface te kunnen bezorgen. Als je ervoor kiest om de Dynamic Light Surface bij ons op kantoor op te halen kun je voor beide opties kiezen. 

Vraag nu een account aan of log in om prijzen in te zien en online te bestellen!

Account aanvragen Log in
Voeg toe aan vergelijking
  • 1200*600 mm
  • 1800*600 mm
  • 1800*1200 mm
  • 2400x1200 mm
  • With packaging
  • Without Packaging

Category: DiGi LED Panelen.
Tag: