Travel Exhibition

Posted By: Joost Meijer In: Interieurbouw On: Hit: 2280

Random Studio heeft het concept, design en uiteindelijke uitvoering gerealiseerd voor de Louis Vuitton, Travel exhibition ‘Volez, Voguez, Voyagez’ (Fly, Sail, Travel). Deze tentoonstelling toont het avontuur van het huis van Louis Vuitton van 1854 tot nu. Het verhaal wordt verteld door de oprichters van Louis Vuitton en de werknemers van nu die bezig zijn met het Louis Vuitton van morgen. Om de gasten te verwelkomen in de verschillende edities (Seoul, New York City en Shanghai) heeft Random Studio verschillende toegangen gemaakt. 

 

Voor de tentoonstelling in Shanghai creëerde Random Studio een ruimte, tussen dag en nacht, versierd met lantaarns en neonlicht. Aan het plafond hingen lantaarns in verschillende vormen en maten. Elke lantaarn werd voorzien van een LED-paneel met gesynchroniseerde scrollende boodschappen en afbeeldingen, die de bezoekers verwelkomen. Boven de lantaarn is er een steeds wisselend digitaal ‘dakraam’ geplaatst. Deze is zo geanimeerd dat er bewegende wolken en gloeiende kleuren ontstaan. 

 

In Seoul ontwikkelde Random Studio een LED muur waarop een vliegtuig te zien was. Dit vliegtuig was door de bezoekers zelf te besturen door middel van het bewegen van de persoon zijn eigen lichaam.

 

In New York werd er een digitaal metrostation gepresenteerd. De metro zelf kreeg een ware Louis Vuitton stijl. 

 

Voor Random Studio hebben wij de materialen geleverd om de geanimeerde, bewegende en gloeiend gekleurde wolken te creëren in het ‘dakraam’ in Shanghai. 

 

Hiervoor zijn 1.200 DiGi Module A6 RGBW ingezet, in combinatie met drie DiGidot C4 Live. De DiGidot C4 Live is een zeer krachtige LED Controller dat de geanimeerde wolken creëerden. Het geheel werkte door de stabiele IP65 600W LED Meanwell voeding. 

  

  

Louis Vuitton: VOLEZ, VOGUEZ, VOYAGEZ Exhibition Entrance Shanghai from Random Studio on Vimeo.

  

 

 Travel Exhibition