DiGidot Globe Panel

Posted By: In: Concepten On: Hit: 1660

Een eyecatcher in elke ruimte

 

Ben je op zoek naar een opvallend en artistiek design voor een specifieke ruimte? Of we het nu hebben over een kantoor, winkel, hotel of museum, elke ruimte wordt levendig met de DiGidot Globe. Het veelzijdige product geeft een ruimte een exclusieve uitstraling. DiGidot Globe is per lamp te bestellen maar bieden wij ook aan als standaard set van 16 bollen, compleet met het montage paneel en de benodigde bekabeling. Naast een standaard afmeting van 60x60cm kunnen wij panelen ook op maat leveren waardoor grotere afmetingen uit 1 deel ook mogelijk zijn.

 

DiGidot Globe Panel

DiGidot Globe Panel is een ontwerp dat is aan te passen naar elke gewenste vorm en formaat. Het voordeel van het standaard paneel is dat deze in elk bestaand systeemplafond geïntegreerd kan worden. De bijgeleverde spacers hebben verschillende afmetingen. Hierdoor is het mogelijk om het paneel op een speelse wijze op te hangen. In combinatie met de door InventDesign ontwikkelde aansturing is het mogelijk om een breed scala aan kleureffecten op te roepen.

 

 

 

Ontdek de artistieke DiGidot Globe

Wil jij meer informatie of dit product in real life bekijken? Mail naar info@inventdesign.nl of bel direct met onze verkoopafdeling op +31(0)20 8200 170
Kom langs en bekijk het systeem in onze ontvangstruimte!