Saints & Stars 2

Posted By: Joost Meijer In: Interieurbouw On: Hit: 1452

1 juli 2020 is er een nieuwe Saints & Stars geopend in Amsterdam Zuid. Deze gym is zo ontwikkeld dat de meest intense workout mogelijk is en zoals Saints en Stars zelf zegt

"Meer dan een workout. Dit is een complete mindshift. Tijdens deze high-intensity workout verbrand je al snel 1000 calorieën. De up-beat muziek, energieke toptrainers en andere Saints om je heen zorgen ervoor dat je doorgaat en continue je grens verlegt. Ready? Let's shred!"

 

Deze "tweede Next Level Gym" is gevestigd in een monumentale kerk op de Gerrit van der Veenstraat 38 te Amsterdam. In deze kerk is genoeg ruimte om een "nightclub feeling" te creëren voor tijdens de workout. De vibe en up-beat in combinatie met de DiGi verlichting laten je bijna twijfelen of je niet echt in een club staat. 

 

First Impression is de ontwikkelaar achter deze next level ervaring voor sporters. Zowel voor de interactieve led verlichting in de eerste Saints & Stars en nu voor de tweede vestiging is First Impression de samenwerking aangegaan met InventDesign. InventDesign is end-to-end verantwoordelijk geweest voor de realisatie van de nightclub feeling; van leveren, installeren tot programmeren. 

 

Om de nightclub feeling in deze next level gym te creëren is er gebruik gemaakt van onze high-end RGBW(2700K) DiGi strip. Deze is geïnstalleerd aan het plafond, de wanden en in de vloer van de kelder. Ook is deze DiGi led strip gebruikt op de begane grond aan het plafond, de spiegels en in de personal training en fitness ruimte ook aan het plafond. 

 

De DiGi led strip wordt volledig aangestuurd door het DiGidot systeem middels PxLNet Nodes en RX cards. De programmering is gedaan met MADRIX sofware.