Portfolio

Bij InventDesign hebben we al vaak mee mogen werken aan bijzondere grote en kleinere projecten. Het portfolio van InventDesign beslaat daarom een breed spectrum van branches. Bekijk hier alle branches waarin we werkzaam zijn en laat je inspireren!

Childrens

Club

Een dampende menigte, dansend op de maat van de muziek en gehuld in futuristisch licht? LED blinders, Digitale LED strips of complete kroonluchters van LED tubes laten iedere club op zijn grondvesten schudden!

Interieurbouw

De sfeer in een ruimte wordt bepaald door de gekozen verlichting. Een op maat gemaakt sfeerarmatuur met warm wit licht of strakke, helderwitte LED lijnen boven werkplekken? Het kan allemaal!

Horeca

Van hotellobby tot vergaderzaal en van hippe bar tot luxe restaurant; het valt allemaal onder horeca maar allen met een andere verlichtingsvraag. Een zeer brede branche waar we super veel vette LED oplossingen voor bieden!

Retail

Wist je dat de aankoopbereidheid van een consument kan worden beïnvloed door de juiste kleur en kleurtemperatuur in je winkel te gebruiken? Bij InventDesign helpen we je graag bij het versterken van je winkelconcept. Laat die klanten maar komen!

Standbouw

Hoe laat je een beursstand opvallen in een overvolle beurshal? Juist! Door goede verlichting toe te passen in de juiste proporties en op functionele en stijlvolle posities. Direct of indirect, geïntegreerd of losstaand, het kan allemaal!

Theater

Zowel grote als kleine theaterproducties hebben goede decorverlichting nodig. Met LED verlichting kunnen de mooiste creatieve lichtoplossingen worden gemaakt voor ieder decor. Laat de show je publiek overdonderen!

Entertainment

Ieder festival, pretpark, museum of TV-show maakt gebruik van verlichting om bezoekers te imponeren. Onze creatieve LED oplossingen doen jouw publiek, van jong tot oud, versteld staan! 

Architectuur

Wij helpen u de emoties van mensen te sturen door het creëren en produceren van veelzijdige LED-verlichtingsoplossingen. Of het nu gaat om een spannend nieuw kantoor, een opvallend gebouw, een restaurant - onze slimme, artistieke LED-verlichtingsoplossingen, met miljoenen kleuren en nuances, brengen de publiekservaring tot het uiterste.

Overige

Natuurlijk zijn er nog veel meer branches en situaties te bedenken waarin InventDesign voor mooie LED oplossingen kan zorgen. Niets is te gek, dus pakken we iedere mogelijkheid aan iets super creatiefs neer te zetten!