LED DiGidot Club Panel

Posted By: In: Concepten On: Hit: 1493

 

Verander een ruimte in een ware belevenis! 

Verlichte LED plafonds of DJ booth nu binnen handbereik! De DiGidot Club Panel maken met mooie kleurenpatronen en spectaculaire effecten elke gelegenheid tot een succes! De DiGidot panelen zijn op veel manieren toe te passen omdat deze geheel op maat kunnen worden gemaakt. Een wand in een winkel of bar in een club, de mogelijkheden zijn eindeloos. Door te variëren met het aantal lampjes per paneel en de kleur en vorm van het plaatmateriaal zijn de mogelijkheden grenzeloos en wordt elk project uniek.

 

Jouw DJ booth een lust voor het oog!

Met de DiGidot Panel wordt een DJ booth een lust voor het oog! Door het combineren van verschillende innovaties op het gebied van RGB LED verlichting en digitale DMX aansturing is een prachtig product ontstaan. De basis van de panelen wordt gevormd door de krachtige DiGidots. Dit zijn kleine multicolor LED lampen van slechts 0,27 watt die elk afzonderlijk kunnen worden aangestuurd en gedimd. Samen met de MADRIX besturingssoftware is het mogelijk om tal van kleureffecten, patronen en andere visuele content te genereren.

 

 

Eindelijk een LED oplossing gevonden waar je naar op zoek was? 

Bekijk ons portfolio voor meer voorbeelden van LED oplossingen. Meer informatie over de DiGidot Club Panels? Mail naar info@inventdesign.nl of bel direct met onze verkoopafdeling op +31(0)20 8200 170