LED DiGidot Bulb Profiel

Posted By: In: Concepten On: Hit: 1764

 

Een unieke lichtbeleving, waar dan ook

Met het gebruik van meerdere DiGidot Bulb Profielen creëer je een unieke lichtbeleving. De ronde witte Bulbs hebben een doorsnede van 6cm. en zijn net als alle andere producten in onze DiGidot Series afzonderlijk aan te sturen. We hebben een systeem ontwikkeld waarbij meerdere DiGidot Bulbs op een aluminium profiel worden bevestigd. Op de afbeeldingen op deze pagina zie je het effect van dit innovatieve systeem. Het DiGidot Bulb systeem wordt aangestuurd door onze MADRIX software. Je kunt kiezen uit ons standaard systeem of maatwerk. Elk systeem wordt volledig plug & play aangeleverd en is daardoor gemakkelijk te installeren.


 

Standaard systeem

Standaard bieden we een systeem aan met 11 profielen van elk 3m. lang en zowel 4cm. breed als diep. Op elk profiel zijn 15 DiGidot Bulb lampen bevestigd. In totaal zijn dit 165 lampen welke elk afzonderlijk RGB aan te sturen zijn. Dit standaard systeem draait volledig op 1 DMX universe. Uiteraard is dit systeem uit te breiden, met 2 DMX universes kunt u bijvoorbeeld 330 DiGidot Bulb's aansturen.

 

Op maat gemaakt

Het systeem kan ook volledig op maat worden gemaakt. Zowel de afstand van de DiGidot Bulbs als de afmetingen en kleur van het profiel zijn zelf te bepalen. Naast de in de foto weergegeven circulaire toepassing zijn er tal van andere mogelijkheden om een bijzonder lichteffect te creëren. Wij denken graag met je mee om met de DiGidot Bulb een uniek systeem te maken!

 

 

Specificaties DiGidot Bulb Profiel

  • Diameter kap: 60mm
  • Diameter voet: 42mm
  • UV resistent
  • Afmetingen Profielen: 3000x40x40mm
  • Plug & Play

De systemen worden geleverd zonder computer. Indien gewenst kan deze ook via InventDesign worden aangeschaft. De software en patch zal dan tevens worden geïnstalleerd.

 

 

Meer informatie? Vraag het de LED professionals! 

Wil je meer informatie over dit systeem of andere plug en play oplossingen? Mail naar info@inventdesign.nl of bel direct met onze verkoopafdeling op +31(0)20 8200 170