LED DiGidot Ceiling

Posted By: In: Concepten On: Hit: 1445

 

Maak elk project uniek

Het DiGidot plafond is een ware eyecatcher voor elke horeca-gelegenheid, discotheek of club. Maar ook in de retail zorgt het voor de nodige aantrekkingskracht. Van subtiele kleurveranderingen tot razend snelle kleurverlopen: alles is mogelijk met de DiGidot panelen.

De basis van de panelen wordt gevormd door de krachtige DiGidots. Dit zijn kleine multicolor LED lampen van slechts 0,27 watt die elk afzonderlijk kunnen worden aangestuurd en gedimd. Samen met de Madrix besturingssoftware is het mogelijk om tal van kleureffecten, patronen en andere visuele content te genereren. 

 

 

 

De DiGidot panelen zijn op veel manieren toe te passen omdat deze geheel op maat kunnen worden gemaakt. Door te variëren met het aantal DiGidots per paneel en de kleur en vorm van het plaatmateriaal zijn de mogelijkheden grenzeloos en wordt elk project uniek.

 

Vraag naar de mogelijkheden!

Kom langs en bekijk een demo model of vraag naar de mogelijkheden om een van de demo modellen een week lang op proef te houden! Meer informatie? Mail naar info@inventdesign.nl of bel direct met onze verkoopafdeling op +31(0)20 8200 170