Dynamic Light Surface

Posted By: In: Concepten On: Hit: 3121

 

IEDERE RUIMTE ZIJN EIGEN SFEER 

 

Iedere ruimte vraagt om een eigen sfeer en emotie. Met de Dynamic Light Surface transformeer je een ruimte heel simpel tot een inspirerende plek waar mensen zich op hun gemak voelen. Toepassingen zijn overal te vinden, o.a. in kantoren, winkels, hotels, restaurants, spa & wellness en openbare wachtruimtes zoals vliegvelden, trein stations en ziekenhuizen.

 

De Dynamic Light Surface is een lichtbak voorzien van een strak gespannen doek en meerdere LED strips, voorzien van individueel aanstuurbare LEDs. De LED strips bevinden zich enkele centimeters onder het doek, waardoor het licht zacht door de textuur van het doek heen schijnt. Het resultaat; een simpele, maar zeer decoratieve verlichtingsoplossing!   

 

 

 Snelle en makkelijke installatie

 

De installatie van een LED oplossing was nog nooit zo makkelijk en snel. Haal het systeem uit de doos, stop de stekker in het stopcontact en het systeem is klaar voor gebruik. De lichtoplossing is geschikt voor muren, plafonds en te positioneren als design object. De Dynamic Light Surface is verkrijgbaar in 3 standaardmaten, namelijk 1200x600mm, 1800x600mm en 2400x1200mm. Uiteraard kunnen we de Dynamic Light Surface ook volledig op het door u gewenste formaat maken.

 

 

Kwalitatief hoogwaardige materialen

 

De materialen die we gebruiken zijn met zorg geselecteerd en van hoogwaardige kwaliteit. Dynamic Light Surface beschikt over de unieke combinatie van de fijne textuur van het doek en de heldere kleuren van de LEDs. We garanderen zacht licht en dynamische content.

 

 

Gebruiksvriendelijke aansturing


Standaard wordt de Dynamic Light Surface geleverd met  een gebruiksvriendelijke app en 20 voorgeprogrammeerde animaties. Daarnaast maken we het mogelijk om gewenste animaties te integreren. Kies een programma door een simpele druk op de knop, zwaai langs een ingebouwde sensor of gebruik de app. Laat de eindeloze mogelijkheden je versteld doen staan!

 

  

Projecten

 

Wij hebben al meerdere Dynamic Light Surfaces mogen opleveren bij mooie projecten. Klik op de projecten hieronder voor meer informatie.

1. Dynamic Light Surface in woonhuis

2. Dynamic Light Surface Technische Unie Sloterdijk

3. Dynamic Light Surface Avans Hogeschool

4. Dynamic Light Surface artwork by Gabriel Lester 

      

 

Kom bij ons langs of vraag naar de mogelijkheden voor een vrijblijvende demonstratie bij jou op kantoor.

Mail naar info@inventdesign.nl of bel ons op 020 8200 170.

 

Download de brochure

 

 

 

De Dynamic Light Surface is verkrijgbaar in 3 standaardmaten, namelijk 1200x600mm, 1800x600mm en 2400x1200mm. Uiteraard kunnen we de Dynamic Light Surface ook volledig op het door u gewenste formaat maken.