Dynamic Advertising Surface

Posted By: In: Concepten On: Hit: 1421

HIGHLIGHT JE VISUALS VOOR MAXIMALE IMPACT

 

Met zijn dynamische LEDs en een bedrukt textiel dient de Dynamic Advertising Surface één doel: jouw visuele content naar een hoger level tillen, met als gevolg een beter advertising resultaat of een meer stijlvolle signing oplossing. Deze lichtoplossing is een stap voorwaarts ten opzichte van lichtbakken die al regelmatig in de reclame- en signage wereld worden gebruikt. De dynamische LEDs creeren een verrassend effect achter het geprinte doek en daarmee is de Dynamic Advertising Surface een echte eye-catcher met toepassingen in retail, openbare ruimtes en standbouw. 

 

TIJDLOOS EN DUURZAAM DESIGN

 

De Dynamic Advertising Surface is een 9cm dik paneel dat met een maximale grootte van 10x3 m in ieder formaat kan worden geleverd. Het product is opgebouwd uit een lichtgewicht aluminium profiel, voorzien van individueel aanstuurbare LEDs die zijn afgedekt met een kwalitatief hoogwaardig textiel, bedrukt met een ontwerp naar keuze. De lichtscènes worden afgestemd op de visual op het doek, waardoor deze extra aandacht trekt van passanten. 

 

TOEPASSINGEN VIND JE OVERAL

 

Deze bijzondere verlichtingsoplossing biedt een uitkomst in verschillende situaties; als dynamische advertentie in bijvoorbeeld retail, als signage oplossing in openbare ruimtes (zoals vliegvelden en treinstations) of als eye-catcher op beursstands. Het formaat van de lichtbak, de verlichtingscènes en de prints kunnen worden aangepast naar ieder gewenst resultaat wat de Dynamic Adverstising Surface een breed inzetbare lichtoplossing maakt.