DomusDela

Posted By: Joost Meijer In: Interieurbouw On: Hit: 1517

Eindhoven staat bekend om haar technische faciliteiten, maar is ook gespecialiseerd in moderne kunst. Daar, in de slimste regio van Nederland, staat DomusDela. Het historisch cultureel erfgoed van Eindhoven.

DomusDela is een plek voor bijeenkomsten en vieringen waar geluk en verdriet naast elkaar staan. Hiernaast is het mogelijk om te overnachten in hun luxe boutique hotel Mariënhage.

 

Het historisch gebouw DomusDela is voorzien van eigentijdse techniek en design, zegt Dela’s algemeen directeur Edzo Doeve. Er zijn zeven gebouwen waar ontmoetingen en andere evenementen plaatsvinden.

 

In de kapel heeft Ampco Flashlight verschillende cirkel constructies aan het plafond opgehangen. In deze cirkels hebben zij onze RGBW led strips gebruikt. In totaal is er bijna 100 meter aan led stip geinstalleerd in gewalste zwarte profielen met opalen kap. De 100 meter is verdeeld over 3 cirkels waarvan zowel de bovenkant als de onderkant is voorzien. Op deze manier kan zowel het plafond als de zaal zelf goed belicht worden. Elke cirkel word aangestuurd door 2 Ltech led controllers DMX 4x5A en gevoed door 2 MeanWell voedingen van 24V en 480W

 

Door de strakke deadline hebben wij uiteindelijk niet alleen de led strips en accessoires geleverd maar hebben wij ook bij de installatie geholpen. InventDesign is een “one-stop-shop” waar je terecht kan voor losse producten, assemblage of full service project met installatie en programmering. 

Designed by Marnix Kulling. 

DomusDela