Producten 

Producten

alle producten

Subcategorieën

Statische LED Verlichting

Ons ruime assortiment statische LED verlichting biedt voor iedere uitdaging een oplossing. Van LED strips tot LED spots, je bent bij ons aan het juiste adres. Heb je vragen over onze producten of ben je op zoek naar een op maat gemaakt armatuur? Neem dan even contact met ons op. We helpen je graag verder!

Dynamische LED verlichting

Met de Dynamische LED verlichting uit onze DiGi Series zijn talloze unieke LED projecten te realiseren. De diverse LED modules en LED strips zijn te combineren in elke wenselijke vorm. In combinatie met onze MADRIX software is het mogelijk om visuele effecten en video content over deze pixelgestuurde LED producten te sturen. Daarnaast zijn er tal van andere DMX aansturingen mogelijk die een geweldig effect geven.

Wij zijn uw partner in crime als het gaat om pixel gestuurde toepassingen!

DiGidot

De DiGidot C4 is een kleine, maar krachtige LED controller die geschikt is voor allerlei situaties. Eén DiGidot C4 kan meer dan 6000 afzonderlijke LEDs aansturen. Daarnaast ondersteunt de DiGidot C4 40+ IC types en verschillende industrienormen. Dit is alles wat je nodig hebt in LED en show control! 

LED Controllers

Ons assortiment LED controllers is met zorg samengesteld om voor elk mogelijk LED project een passende oplossing te kunnen bieden. Wij leveren DMX controllers, ontworpen voor de horeca en de evenementenwereld en basis controllers die goed toepasbaar zijn in de kleinere horeca en voor stand-alone objecten. Daarnaast hebben wij verschillende LED dimmers en RGB controllers met afstandsbediening die gebruikt worden in de retail- en interieur design.

MADRIX

Madrix is een nieuwe beleving op het gebied van licht besturing. De Madrix software bevat de laatste technologie voor optimale gebruikersvriendelijkheid. Madrix software tipt vrijwel boven iedere sturing die op dit moment op de markt is en kan volledig gesynchroniseerd worden door middel van de DMX-IN. De jaren lange ontwikkeling heeft geleid tot een krachtige LED sturing met een gigantische capaciteit tot 131.072 DMX kanalen.

madrix workshop

LED Kabel

Uit onze jarenlange ervaring met LED projecten is een lijn van LED kabels ontstaan die specifiek voor LED producten is ontwikkeld. Wij hebben diverse kabels in ons assortiment zoals RGB-kabels, DMX-kabels etc.

LED Video Schermen

Nowadays everything is ‘content’. In shops and malls the walls and ceilings serve as brilliant displays. In airports, stations and offices LED screens indicate, show and inform. That is why Invent Design recently created a new Business Unit for LED video screens. 

We can deliver LED screens in any size. Helping you to create any artistic or particular screen lay out. In presentation rooms, pavilions, staircases, show rooms, entrance halls… just everywhere.

LED Voedingen

In ons breed assortiment aan LED voedingen hebben wij voor alle 5V, 12V en 24V led verlichting een oplossing. Alle voedingen zijn uitgebreid getest op het gebruik in combinatie met LED lampen.

Aluminium Profielen

Onze Aluminium Profielen zijn ideaal in combinatie met LED verlichting. De profielen en profielkappen zijn van hoge kwaliteit. U kunt kiezen uit hoge en lage profielen. Naast de profielen hebben wij ook bijpassende melkglas (opaalglas) of transparante profielkappen. Alle profielen en bijbehoren kunnen tot op de millimeter op maat gemaakt worden.