Statische LED Verlichting 

Statische LED Verlichting

Statische LED Verlichting

Ons ruime assortiment statische LED verlichting biedt voor iedere uitdaging een oplossing. Van LED strips tot LED spots, je bent bij ons aan het juiste adres. Heb je vragen over onze producten of ben je op zoek naar een op maat gemaakt armatuur? Neem dan even contact met ons op. We helpen je graag verder!

Subcategorieën

LED Strips

InventDesign is DE specialist in flexibele LED strip. Wij hebben ze in alle soorten en maten. In enkele kleuren, multi-color, wit, warm-wit, noem maar op! Op onze website presenteren wij de meest gebruikte strips. Bent u naar iets specifieks op zoek, contacteer ons gerust, goede kans dat wij dat gewoon hebben liggen!

LED Wall washers

Met de krachtige LED Wall Washer kunt u grote en hoge objecten uitlichten.
De Wall Washers uit deze serie worden veelal gebruikt om wanden en muren te kleuren. De armaturen zijn uitgevoerd met minimaal 1 watt high power LEDs. Alle armaturen uit de LED Washer Series zijn minimaal IP65 getest. Zowel RGB als single color lampen zijn leverbaar.

LED Inbouw Spots

Wij hebben verschillende inbouw LED armaturen zoals downlights en andere halogeen vervangers in ons assortiment.

LED Cabinet Light

LED Cabinet Lights zijn uitermate geschikt voor musea, vitrines en etalages. Met onze cabinet lights licht je heel gemakkelijk heel specifiek bepaalde voorwerpen uit. De verlichting geeft geen warmte en UV straling af en is daarom niet schadelijk voor delicate objecten.