Functionele verlichting 

Functionele verlichting

Functionele verlichting

Subcategorieën

Social Distancing Solutions

Onze led-spots projecteren de gewenste sociale afstand in lichtcirkels op de vloer. Daarnaast hebben we nu ook Traffic Light Bars die, met rood of groen licht, aangeven welke looproutes open of gesloten zijn. 

Met deze twee lichtoplossingen maken wij afstand houden een stuk makkelijker. In winkels en sportscholen. In wachtruimtes en gangpaden. Bij kassa’s, incheckbalies en loketten. Kortom, overal waar veel mensen tegelijk in een gebouw of ruimte aanwezig zijn.

LED Inbouw Spots

Onze reeks inbouw downlights is beschikbaar in vaste en verstelbare opties. Met meerdere lumen outputs, diameters, optieken en afwerkingen is er voor elke toepassing een passende oplossing.

Linear Lighting

Opbouw of gependelde lineaire verlichtingsoplossingen - meestal gebruikt in kantooromgevingen of toepassingen waarbij er strikte eisen zijn aan werkplekverlichting - zijn een essentieel onderdeel van functionele verlichting.

InventDesign biedt een reeks pendelarmaturen die voldoen aan alle eisen voor werkplekverlichting.

LED Cabinet Light

LED Cabinetverlichting is ideaal voor musea, vitrines en retail omgevingen. Met onze cabinetverlichting verlicht je eenvoudig kleine en specifieke objecten. De verlichting geeft geen warmte of UV-straling af en is daardoor niet schadelijk voor delicate objecten.

4710000

This powerful single color LED Washer is available in Neutral White (4000-4500K). It has an easy mount shackle.

Toont 1 - 1 van 1 item