DA-Series 

DA-Series

DA-Series

DA-Series

22681

De DALI DA1 touchpanel is een 1 kanaals switch. Dit houd in dat het 1 adres kan bedienen. Het is een one color switch die de brightness kan aanpassen door het touchpanel ingedrukt te houden. Hij werkt op DALI power, bv. de DALI BUS PS-MINI, en geeft een DALI signaal uit, die ontvangen kan worden door CV en CC DALI Drivers.

22682

De DALI DA2 touchpanel is een 2 kanaals switch. Dit houd in dat het 2 adressen kan bedienen. Het is een one color switch die de brightness kan aanpassen door het touchpanel ingedrukt te houden. Hij werkt op DALI power, bv. de DALI BUS PS-MINI, en geeft een DALI signaal uit, die ontvangen kan worden door CV en CC DALI Drivers.

22683

De DALI DA3 touchpanel is een 3 kanaals switch. Dit houd in dat het 3 adressen kan bedienen. Het is een one color switch die de brightness kan aanpassen door het touchpanel ingedrukt te houden. Hij werkt op DALI power, bv. de DALI BUS PS-MINI, en geeft een DALI signaal uit, die ontvangen kan worden door CV en CC DALI Drivers.

22684

De DALI DA4 touchpanel is een 4 kanaals switch. Dit houd in dat het 4 adressen kan bedienen. Het is een one color switch die de brightness kan aanpassen door de touchpanel ingedrukt te houden. Hij werkt op DALI power*, bv. de DALI BUS PS-MINI, en geeft een DALI signaal uit. die ontvangen kan worden door CV en CC DALI Drivers.

22689

De DALI DA6 Knob panel is een 1 kanaals switch. Dit houd in dat het 1 adres kan bedienen. Het is een one color switch die de brightness kan aanpassen door de knobpanel te draaien. Hij werkt op DALI power, bv. de DALI BUS PS-MINI, en geeft een DALI signaal uit. die ontvangen kan worden door CV en CC DALI Drivers.

22686

De DALI Bus Power Supply zet een spanning tussen 100 en 240 Volt om in een 200mA signaal die gebruikt kan worden voor alle DALI Drivers en Dimmers. Is makkelijk aansluitbaar op een DIN RAIL.

Toont 1 - 6 van de 6 items