Producten

Projecten van A-Z

Plug & play assemblage

INVENTDESIGN - STEERING EMOTIONS WITH LIGHTING

LED Oplossingen

Wij denken mee in het LED ontwerp, adviseren je over de beste producten en komen het geheel ook nog maken en installeren op de gewenste locatie. Heb je specifieke wensen? Dat is voor ons geen probleem, want we maken alles voor je op maat. De creatieve mogelijkheden zijn vrijwel eindeloos!

Wil je LED in een installatie verwerken, maar wil je het liever niet zelf in elkaar zetten? Maak dan gebruik van onze service om je lichtoplossing te laten assembleren. Stekker in het stopcontact en klaar!

InventDesign biedt een ruim assortiment van LED en toebehoren. Bekijk ons complete assortiment in onze webshop; van LED downlights en strips tot specialistisch digitale LED en alle benodigde controllers!

Vraag direct een account aan voor het bestellen van de producten van jouw keuze. Heb je hulp nodig bij het aansluiten van je product? Dan staan wij altijd klaar om daarin te adviseren.

Kennisbank

Als specialisten op het gebied van LED verlichting en creatieve installaties, delen we graag onze kennis met jou. Vind hier een antwoord op al je LED gerelateerde vragen!

Inventdesign Instagram